Start To DJ 2017

Maesive

dj-placeholder

Berichten

7

Klik om te stemmen

Berichten

Who’s That Boy?

Maesive’s passie voor muziek is ver in het verleden terug te vinden: op 10-jarige leeftijd knalde hij voor het eerst talloze plaatjes door papa’s prehistorische geluidsinstallatie in zijn kamer.
Vandaag, 8 jaar later, wordt zijn kinderdroom steeds meer realiteit: draaien op de gekste feestjes in het Gentse en omstreken!

MAESIVE:
– Robin Maes
– 18 jaar
– DJ & Producer uit Wetteren
– Schuddend kontje tijdens het draaien
– Allround DJ-setjes voor groot en klein
– Levensgenieter, sociaal wezen
– Gekend om zijn unieke manier van het combineren van frisse beats van toen en nu

En vooral overenthousiast om de komende weken alles te geven! #teammaesive

Foto door ADC Design & Photography

De Krant

Alsof de steun van héél wat mensen nog niet genoeg was, las ik op het onverwachts een kort artikeltje over mijn deelname aan Start To DJ 2017 op de website van Nieuwsblad!

Lees het kleine maar fijne artikeltje HIER.

Wat draait die Maesive zoal?

Van de meest zweterige zomerschijven tot de meest funky dansplaten; kortom alles wat nodig is om een GEK feestje te garanderen!

Allemaal goed en wel al die praatjes…
Benieuwd hoe zo’n Maesive-setje in het echt klinkt? Hét perfecte voorbeeld is mijn inzending voor Start To DJ. Beluister HIER mijn setje.

Ook in Westende haal ik alles uit de kast om het strand er te doen daveren. Iedereen welkom dus om de 7 finalisten van dit jaar tegen elkaar te zien strijden!

#teammaesive

Waar is Maesive te vinden?

GSM-nummers scoren zal je niet kunnen doen, helaas. 😉
Wil je toch op de hoogte blijven? Dat kan! Volg me op volgende kanalen:
Facebook
– Instagram
SoundCloud

Foto door ADC Design & Photography

Mijn zotste ervaring ooit?

Ik heb al op heel wat plaatsen mogen draaien, van LaRocca en Versuz tot Sunset Festival en de Kokorico. Maar als er één event was waarop ik van de eerste tot de laatste minuut kippenvel kreeg, was het toch wel de 100-Dagenfuif van mijn oude school! (Zie foto)

Ge-wel-di-ge sfeer van begin tot eind, onbeschrijflijk. Iedere schijf die ik door de boxen knalde zorgde voor steeds meer decibels in de zaal. De band met het publiek was bijzonder sterk; iedereen kende elkaar en de waardering voor de deejays was lovend. En net dát is waar het voor mij als deejay om draait.

NIE NORMAAL! Vaak zijn het dus de kleinere feestjes die het STEVIGST zijn. A little party never killed nobody. 😉

Foto door ADC Design & Photography

Ook DJ’s gaan op reis…

Om even van de “Start To DJ”-drukte te ontsnappen, trokken mijn vriendin en ik 5 dagen naar het buitenland!
Kleine “recap” van de voorbije 5 dagen in het zonnige Valencia. 😉

 

Van waar komen al die mooie kiekjes?

1 adres: ADC Design & Photography

Een jeugdvriend met een passie voor fotografie sinds zijn jonge jaren. Nadat ik een hem iets meer dan een jaar geleden meenam naar 1 van mijn grotere bookings, was het meteen duidelijk: Arne was toen al een natuurtalentje.

ADC kreeg steeds meer naam in het Wetterse. Ook zijn techniek boekte een steeds grotere vooruitgang waardoor hij tot op vandaag de meest ondenkbare referenties behaalde, en dit op iets meer dan een jaar tijd!

Vandaag de dag zien we het volgende: 2 beste vrienden, Arne en ikzelf, staan zeer regelmatig samen op events. Arne bezorgt mij de beste foto’s die mijn sociale media opvullen, terwijl ik probeer ervoor te zorgen dat hij tijdens het shooten de ideale deuntjes te horen krijgt. 😉